21/6/24

Tomaques farcides d’ou i xampinyons

Un plat al forn ben complet.

Ingredients:

4 tomaques grosses

100g xampinyons

2 tasses arròs integral

4 tasses caldo de verdura

4 ous

sal

oli d’auliva

pebre negre

herbes provençals


Preparació:

Netegem bé les tomaques i tallem la part superior. Les abuidem i reservem lo de dins.



Netegem los xampinyons i los tallem a trossets.

A una safata de vidre posem l’arròs com a base i per damunt hi repartim l’interior de les tomaques.


Posem les tomaques a sobre i les farcim en los xampinyons.



Ho salpebrem tot i hi tirem un bon xorro d’oli.

A cada tomaca hi trenquem un ou i lo posem a dins.


Una vegada al forn, posem lo caldo en compte on hi ha l’arròs i ho coem tot uns 40 minuts a 180º.

En aquest cas volia que l’ou quedés ben fet. Si voleu sucar l’ou, podeu posar-lo els últims 8 minuts d’enfornat i us quedarà el rovell cru.

Una miqueta de pebre i herbes provençals per damunt i a gaudir del plat.

Si feu l’opció de fer l’ou ben cuit, us servirà perfectament per emportar-vos lo plat a la carmanyola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada