Un plat al forn ben complet.
Ingredients:
4 tomaques grosses
100g xampinyons
2 tasses arròs integral
4 tasses caldo de verdura
4 ous
sal
oli d’auliva
pebre negre
herbes provençals
Preparació:
Netegem bé les tomaques i tallem la part superior. Les abuidem i reservem lo de dins.
Netegem los xampinyons i los tallem a trossets.
A una safata de vidre posem l’arròs com a base i per damunt hi repartim l’interior de les tomaques.
Posem les tomaques a sobre i les farcim en los xampinyons.
Ho salpebrem tot i hi tirem un bon xorro d’oli.
A cada tomaca hi trenquem un ou i lo posem a dins.
Una vegada al forn, posem lo caldo en compte on hi ha l’arròs i ho coem tot uns 40 minuts a 180º.
En aquest cas volia que l’ou quedés ben fet. Si voleu sucar l’ou, podeu posar-lo els últims 8 minuts d’enfornat i us quedarà el rovell cru.
Una miqueta de pebre i herbes provençals per damunt i a gaudir del plat.
Si feu l’opció de fer l’ou ben cuit, us servirà perfectament per emportar-vos lo plat a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada