26/6/24

Amanida de pataca, cavalla i anxoves

 


Avui una amanida que servix de plat i carregada de peix blau. I li dic amanida perquè és un plat fresquet i en un bon xorro d’oli d’auliva per damunt.

Ingredients:

Anxoves en oli

Cavalla en oli

2-3 pataques al forn

8 primentons del piquillo cuits

1 ceba tendra

aulives negres

oli d’auliva

pebre negre

sal


Preparació:

Escorrem bé les anxoves i a los lloms de cavalla.

Pelem les pataques i les tallem a rodanxes. Les posem a la safata on farem l’amanida.

Repartim los primentons del piquillo per damunt.

Pelem la ceba i la tallem a rodanxes, la posem per damunt.  


A sobre hi posem la cavalla desfeta a trossets i les anxoves.

Salpebrem al gust, li tirem un bon xorro d’oli i li posem unes aulives negres pel damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada