A vegades de les restes surten plats espectaculars.
Ingredients:
Espàrrecs verds
250g cigrons cuits
1 asbargínyia escalivada
1 primentó escalivat
1 dent d’all
suc 1/2 llimona
1C tahina
sal
pebre negre
oli d’auliva
comí mòlt
primentó picant mòlt
sèsam negre
sal Maldon
Preparació:
Netegem los espàrrecs i los fem a la planxa en un xorro d’oli.
Pelem l’asbargínyia i lo primentó.
Mentrestant fem l’hummus tot triturant los cigrons, l’asbargínyia, lo primentó, la tahina, lo suc de llimona, l’all, un bon xorr d’oli d’auliva i les espècies al gust (sal, pebre negre, primentó picant i comí mòlt).
A l’hora de servir, estenem hummus al fons de cada plat.
Al damunt hi posem los espàrrecs amb una mica de sal Maldon i sèsam negre.
Segur que repetireu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada