1/7/24

Espàrrecs en hummus d’escalivada

 

A vegades de les restes surten plats espectaculars.


Ingredients:

Espàrrecs verds

250g cigrons cuits

1 asbargínyia escalivada

1 primentó escalivat

1 dent d’all

suc 1/2 llimona

1C tahina

sal

pebre negre

oli d’auliva

comí mòlt

primentó picant mòlt

sèsam negre

sal Maldon


Preparació:

Netegem los espàrrecs i los fem a la planxa en un xorro d’oli.

Pelem l’asbargínyia i lo primentó.

Mentrestant fem l’hummus tot triturant los cigrons, l’asbargínyia, lo primentó, la tahina, lo suc de llimona, l’all, un bon xorr d’oli d’auliva i les espècies al gust (sal, pebre negre, primentó picant i comí mòlt).


A l’hora de servir, estenem hummus al fons de cada plat.

Al damunt hi posem los espàrrecs amb una mica de sal Maldon i sèsam negre.

Segur que repetireu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada