Imma s'ha animat a participar i mos ha fet un Primentons farcits de formatge. Una tapeta fantástica per a compartir.
La recepta d’avui
ve a mode de tapa però que també podria ser un plat o acompanyament, al vostre
gust.
Ingredients:
50g pinyons
450g
bajoques redones
1 ceba
mitjana
Oli d’auliva
1c pebre
roig
1 dent d’all
Sal
Pebre negre
Suc ½ llimona
Preparació:
Netegem les
bajoques, les tallem al gust i escaldem durant 5 minuts per a que ens queden
cuites però cruixents.
Posem un
xorret d’oli i afegim los pinyons, los saltegem bé fins que estiguen doraderts.
Los traiem
del foc i reservem. Afegim lo pobre roig i barregem bé.
Pelem i
tallem la ceba a trossets. La saltegem a la mateixa paella dels pinyons durant
5-10 minuts per a que se face blaneta i comence a dorar-se.
Afegim la dent d’all
i saltegem durant 30 segons.
Afegim les
bajoques i barregem bé. Saltegem uns 5 minuts. Salpebrem.
Posem les
bajoques a un bol, afegim lo suc de llimona i barregem bé.
Ho servim
amb els pinyons a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada