2/1/20

Arròs en llangostins i crancs



Ingredients:
600g arròs blanc
8 llangostins de la Ràpita
16 crancs
1 sèpia mitjana
½ primentó roig
2 carxofes
3l caldo de peix
Oli d’auliva
Sal

Preparació:
Netegem bé la sépia i la tallem a trossets.
Netegem lo primentó i les carxofes i los tallem a trossos.
Traiem les potes dels crancs i los bigotis dels llangostins.
Posem un xorro d’oli a la cassola i fem lo sofregit en lo primentó i la sépia. A continuació afegim les carxofes, los crancs i llangostins. Després l’arròs i salem segons gust (tot dependrà de lo salat que feu lo caldo de peix). 



Saltegem una mica l’arròs i afegim lo caldo.


Ho coem tot junt fins que l’arròs estigue fet. Servim de seguida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada