Mucho más que hummus de Manel Garcia i Hanna Buschmann és un llibre de receptes vegetals fantàstic. I com que a l’estiu apetixen plats ben fresquets, este mes vos compartixo la seva recepta d’amanida de pasta.
Si teniu l’oportunitat de tenir lo seu llibre a les vostres mans, segur que vos agrada. I si no, sempre los podeu seguir a les xarxes @adictedtohummus .
Ingredients:
250g pasta (jo he utilitzat espirals sense gluten d’arròs i de llegums barrejades)
1/2 primentó roig
1/2 primentó verd
1/2 primentó groc (no ne tenia i no n’he posat, però si en teniu, donarà més color)
1/2 ceba morada
100g panís en conserva
300g fesols rojos cuits
cilantre
natxos
jalapeños en conserva
Per a la salsa d’alvocat:
1 alvocat
lo suc d’una llima
3c iogurt soja (jo he utilitzat d’ametlla)
1C cilantre
1/2 dent d’all
1/4c comí
1C oli d’auliva
sal
50ml aigua
Preparació:
Bullim la pasta en abundant aigua, quan estigue feta l’escorrem bé i al dixem gelar. Després la posem a la nevera per a que estigue ben fresqueta.
Escorrem bé los fesols, los netegem i los dixem ala nevera per a que també estiguen ben fresquets.
Netegem los primentons i pelem la ceba i ho tallem tot a trossets de la mida desitjada.
Si vos agrada picantet, podeu tallar també uns quants jalapeños per a barrejar a l’amanida.
Preparem la salsa. Pelem l’alvocat i posem a un recipient la seva carn, també la resta d’ingredients i triturem bé fins obtenir una salsa ben homogènia.
Posem a un bol los fesols, lo primentó, la ceba i lo panís. Trinxem una mica de cilantre i també l’afegim. Barregem bé.
En acabar afegim la pasta i acabem de barrejar amb compte per a no trencar-la.
Servim als plats en una mica de la salsa, natxos, uns trossets de jalapeños i llima. La resta per acompanyar per si algú ne vol més.
I si vos ve de gust, al llibre també proposen d'acompanyar-ho amb una mica de feta vegà i primentó picant.
I teniu un plat ben complet!
Teniu alguna recomanació de llibre de cuina amb vegetals, vegetariana o vegana?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada