Una recepta per a minjar acabada de fer o portar a la carmanyola.
Ingredients:
400g fesols blancs cuits
2 carabassons
1 manoll aufàpiga
1 dent d’all
50g parmesà (si voleu fer la versió vegana, substituir-lo per llevadura nutricional)
2C pinyons
oli d’auliva
pebre negre
Preparació:
Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes. Posem un xorret d’oli a la planxa i los anem coent al gust.
Netegem los fesols (jo sempre los hi passo una aigua, però al gust) i los saltegem en un xorret d’oli.
Pelem la dent d’all i la posem a un processador d’aliments amb l’aufàpiga, lo parmesà, un bon xorro d’oli d’auliva. Ho triturem tot. Una vegada triturat, afegim los pinyons i remenem bé. També podeu triturar-los, però a mi m‘agrada trobar-me’ls.
Servim als plats los fesols, carabassó i pesto al gust. Decorem en unes fulletes d’aufàpiga.
Hi ha més amants del pesto per aquí? A casa ens encanta!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada