5/8/24

Fesols en carabassó al pesto

 

Una recepta per a minjar acabada de fer o portar a la carmanyola.


Ingredients:

400g fesols blancs cuits

2 carabassons

1 manoll aufàpiga

1 dent d’all

50g parmesà (si voleu fer la versió vegana, substituir-lo per llevadura nutricional)

2C pinyons

oli d’auliva

pebre negre


Preparació:

Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes. Posem un xorret d’oli a la planxa i los anem coent al gust.


Netegem los fesols (jo sempre los hi passo una aigua, però al gust) i los saltegem en un xorret d’oli.

Pelem la dent d’all i la posem a un processador d’aliments amb l’aufàpiga, lo parmesà, un bon xorro d’oli d’auliva. Ho triturem tot. Una vegada triturat, afegim los pinyons i remenem bé. També podeu triturar-los, però a mi m‘agrada trobar-me’ls.

Servim als plats los fesols, carabassó i pesto al gust. Decorem en unes fulletes d’aufàpiga.

Hi ha més amants del pesto per aquí? A casa ens encanta!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada