Una recepta senzilla perfecta per a compartir i sucar-hi pa.
Ingredients:
500g boquerons (seitons) ja nets
300g gambes ja pelades
3 dents d’all
1 pesteta grossa
oli d’auliva
sal
pebre negre
Preparació:
Assequem los boquerons i los posem a una safata. Los salpebrem al gust i enfornem a 180º uns 5 minuts o fins que veiguem que estiguen cuits.
Mentrestant, pelem i laminem les dents d’all. Tallem a trossets la pesteta i a una paella ho posem tot en un bon xorro d’oli d’auliva. Coem una mica l’all i quan veiguem que se comence a dorar li afegim les gambes. Coem a foc baix fins que les gambes estiguen cuites.
Repartim les gambes
per damunt dels boquerons amb tot l’oli, los alls i la pesteta i
servim acabat de fer.
Acompanyeu-ho d’un bon tros de pa per a fer «montaditos» o sucar una mica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada