31/7/24

Boquerons (seitons) a la bilbaïna en gambes

 


Una recepta senzilla perfecta per a compartir i sucar-hi pa.

Ingredients:

500g boquerons (seitons) ja nets

300g gambes ja pelades

3 dents d’all

1 pesteta grossa

oli d’auliva

sal

pebre negre


Preparació:

Assequem los boquerons i los posem a una safata. Los salpebrem al gust i enfornem a 180º uns 5 minuts o fins que veiguem que estiguen cuits.


Mentrestant, pelem i laminem les dents d’all. Tallem a trossets la pesteta i a una paella ho posem tot en un bon xorro d’oli d’auliva. Coem una mica l’all i quan veiguem que se comence a dorar li afegim les gambes. Coem a foc baix fins que les gambes estiguen cuites.




Repartim les gambes per damunt dels boquerons amb tot l’oli, los alls i la pesteta i servim acabat de fer.

Acompanyeu-ho d’un bon tros de pa per a fer «montaditos» o sucar una mica.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada