Ingredients:
400g orzo sense gluten
2 carabassons grossos
2 dents d’all
1C pesteta trinxada
400ml caldo de verdura
formatge feta (opcional)
sal
oli d’auliva
pebre negre
1/2 llimona
orenga
Preparació:
Posem un bon xorro d’oli a la cassola i hi posem la pesteta. Pelem l’all i lo laminem. L’afegim a la cassola.
Saltegem una mica a foc lent per a que l’oli agafe bé lo gust.
Mentrestant netegem lo carabassó i lo tallem a trossets, com més vos agrade. Afegim lo carabassó a la cassola i saltegem una mica. Salpebrem.
A continuació afegim l’orzo i remenem bé la cassola. Posem lo caldo de verdura i coem la pasta «al dente». Salpebrem al gust.
En acabar, servim en un xorro de llimona i orenga.
I si vos agrada i ve de gust, també li podeu posar una mica de feta desfet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada