26/7/24

Orzo en carabassó

 


Ingredients:

400g orzo sense gluten

2 carabassons grossos

2 dents d’all

1C pesteta trinxada

400ml caldo de verdura

formatge feta (opcional)

sal

oli d’auliva

pebre negre

1/2 llimona

orenga


Preparació:

Posem un bon xorro d’oli a la cassola i hi posem la pesteta. Pelem l’all i lo laminem. L’afegim a la cassola.


Saltegem una mica a foc lent per a que l’oli agafe bé lo gust.

Mentrestant netegem lo carabassó i lo tallem a trossets, com més vos agrade. Afegim lo carabassó a la cassola i saltegem una mica. Salpebrem.

A continuació afegim l’orzo i remenem bé la cassola. Posem lo caldo de verdura i coem la pasta «al dente». Salpebrem al gust.


En acabar, servim en un xorro de llimona i orenga.


I si vos agrada i ve de gust, també li podeu posar una mica de feta desfet.


Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada