21/7/24

Cabdells farcits

 

Una recepta ben fresqueta per als dies de calor.

Ingredients:

300g blat germinat torrat (o mil, quinoa, gentilles...)

4-5 cabdells

1 ceba tendra grossa

2 pastanagues

50g aulives sense pinyol

200g xampinyons

200g pèsols

salsa picant casolana

oli d’auliva


Preparació:

Coem lo blat germinat, l’escorrem bé i lo dixem gelar.

Bullim los pèsols i los dixem gelar.

Netegem los xampinyons, los tallem a làmines i saltegem en un xorret d’oli.

Aquestes dues preparacions les podeu preparar lo dia ans, guardar-les a la nevera i així ja estaran fresquetes.

Netegem la ceba i la tallem al gust.

Pelem les pastanagues i les fem a trossets.

Tallem les aulives a làmines.

Ho barregem tot bé a un bol.



Netegem los cabdells. Aprofitarem aquelles fulles que mos puguen servir de cassoleta. La resta ho reservarem per a fer una amanida un altra moment.

Fem la salsa picant amb una base de maionesa casolana (ou, oli, all i pesteta).

Farcim los cabdells al moment de servir.

Si vos agrada la salsa picant li’n poseu per sobre, si no, salpebreu i un bon xorret d’oli. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada