Una recepta ben fresqueta per als dies de calor.
Ingredients:
300g blat germinat torrat (o mil, quinoa, gentilles...)
4-5 cabdells
1 ceba tendra grossa
2 pastanagues
50g aulives sense pinyol
200g xampinyons
200g pèsols
salsa picant casolana
oli d’auliva
Preparació:
Coem lo blat germinat, l’escorrem bé i lo dixem gelar.
Bullim los pèsols i los dixem gelar.
Netegem los xampinyons, los tallem a làmines i saltegem en un xorret d’oli.
Aquestes dues preparacions les podeu preparar lo dia ans, guardar-les a la nevera i així ja estaran fresquetes.
Netegem la ceba i la tallem al gust.
Pelem les pastanagues i les fem a trossets.
Tallem les aulives a làmines.
Ho barregem tot bé a un bol.
Netegem los cabdells. Aprofitarem aquelles fulles que mos puguen servir de cassoleta. La resta ho reservarem per a fer una amanida un altra moment.
Fem la salsa picant amb una base de maionesa casolana (ou, oli, all i pesteta).
Farcim los cabdells al moment de servir.
Si vos agrada la salsa picant li’n poseu per sobre, si no, salpebreu i un bon xorret d’oli. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada