17/11/19

Xi’an noodles *Xina


Tercer domenge de mes i toca pegar volteta pel món amb Cocinas del Mundo. Lo blog amfitrió és Cocina i Aficiones, on podreu trobar més receptes. La parada d’avui és a Xi’an amb una recepta senzilla per als amants del picant.

Com que és difícil trobar tots los ingredients necessaris a un poble, he fet la meua versió.

Ingredients:
Noodles d’arròs (es pot fer amb noodles d’arròs o bé amb blat, això sí, han de ser lo ,és amples possible. Jo ho he fet amb els que he trobat.)
1C pasta tahina
1C tamari
4 dents d’all
1C sucre morè (jo he utilitzat panela)
3C vinagre negre xinès (ho he substituït per vinagre de maçana)
½ c oli de pesteta
1C pasta de pesteta
Verdures verdes (normalment utilitzen pak choi però com que no n’he trobat ho he canviat per bledes que ara estan boníssimes).
Caldo de verdura

Preparació:
Netegem bé els bledes. Posem aigua a bullir i les escaldem 3 minuts. Reservem.


Posem los fideus en lo caldo de verdura calent lo temps de cocció que vos indique.


Pelem i laminem les dents d’all.
Al wok preparem la salsa amb tots los ingredients.



Saltegem bé un parell de minuts i afegim los fideus i unes poquetes bledes.


Saltegem un parell de minuts i ja podem servir acabats de fer.
Tenen un gust molt bo i picants com mos agrada a casa.



5 comentaris:

  1. Un plato de lo mas rico Cris, me encanta todo lo que lleve noodles jejejejeje. Un besito

    ResponElimina
  2. He empezado hace poco a comprar noodles y me encantan, hasta mi contrario está empezando a disfrutar con la comida china. Me guardo la receta.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  3. Has fet una adaptació exquisita, segur que eren boníssims amb aquesta pinta!! petonets!

    ResponElimina
  4. Aquí cenamos tallarines y wok de verduras con salmón al menos una vez a la semana, pero la semana que viene pondré a prueba tu idea ;)

    ResponElimina