Tercer domenge
de mes i toca pegar volteta pel món amb Cocinas del Mundo. Lo blog amfitrió és
Cocina i Aficiones, on podreu trobar més receptes. La parada d’avui és a Xi’an
amb una recepta senzilla per als amants del picant.
Com que és
difícil trobar tots los ingredients necessaris a un poble, he fet la meua
versió.
Ingredients:
Noodles d’arròs
(es pot fer amb noodles d’arròs o bé amb blat, això sí, han de ser lo ,és
amples possible. Jo ho he fet amb els que he trobat.)
1C pasta
tahina
1C tamari
4 dents d’all
1C sucre
morè (jo he utilitzat panela)
3C vinagre
negre xinès (ho he substituït per vinagre de maçana)
½ c oli de
pesteta
1C pasta de
pesteta
Verdures verdes
(normalment utilitzen pak choi però com que no n’he trobat ho he canviat per
bledes que ara estan boníssimes).
Caldo de
verdura
Preparació:
Netegem bé
els bledes. Posem aigua a bullir i les escaldem 3 minuts. Reservem.
Posem los
fideus en lo caldo de verdura calent lo temps de cocció que vos indique.
Pelem i
laminem les dents d’all.
Al wok
preparem la salsa amb tots los ingredients.
Saltegem bé
un parell de minuts i afegim los fideus i unes poquetes bledes.
Saltegem un
parell de minuts i ja podem servir acabats de fer.
Tenen un
gust molt bo i picants com mos agrada a casa.
Un plato de lo mas rico Cris, me encanta todo lo que lleve noodles jejejejeje. Un besito
ResponEliminaHe empezado hace poco a comprar noodles y me encantan, hasta mi contrario está empezando a disfrutar con la comida china. Me guardo la receta.
ResponEliminaBss
Elena
Has fet una adaptació exquisita, segur que eren boníssims amb aquesta pinta!! petonets!
ResponEliminaTienen una pinta muy buena. besinos
ResponEliminaAquí cenamos tallarines y wok de verduras con salmón al menos una vez a la semana, pero la semana que viene pondré a prueba tu idea ;)
ResponElimina