16/7/24

Amanida d’estiu

 

A l’estiu apeteix molt la fruita i amanides fresquetes. La d’avui és una combinació d’aquestes que fas amb el que tens a casa i queda d’allò més bo. I ja que utilitzava les cireres, doncs a participar al #CerezasInternationalDay de les cireres d’aquest mes amb un producte de temporada, proximitat i ecològic i que damunt està boníssim, que més podem demanar?

Ingredients:

Enciam

Cireres

Meló de Cantaloupe

Ceba tendra

Parmesà

Festucs

Sèsam negre

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre


Preparació:

Netegem bé l’enciam i lo tallem a trossos.

Netegem les cireres, les partim per la mitat i traiem lo pinyol.

Tallem lo meló, llevem les llavors i lo tallem a daus.

Netegem la ceba tendra i la tallem a trossets.

Pelem los festucs.

Tallem lo parmesà a tires.

Ho posem tot a un plat ben gran o a un bol, lo que preferiu.

Repartim lo sèsam negre per damunt i a l’hora de servir ho reguem en un bon xorro d’oli d’auliva i salpebrem al gust.


Si voleu vore altres superreceptes del @retointernationalday que han preparat, cliqueu aquí.


I pel blog també podeu trobar:

Pa de llet i cireres

Cireres en aiguardent

Pastís vegà de crema i fruita


1 comentari:

  1. Una magnífica amanida, les cireres li donen el toc definitiu perque sigui bona, bona NO!, boníííííssima.
    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina