A l’estiu apeteix molt la fruita i amanides fresquetes. La d’avui és una combinació d’aquestes que fas amb el que tens a casa i queda d’allò més bo. I ja que utilitzava les cireres, doncs a participar al #CerezasInternationalDay de les cireres d’aquest mes amb un producte de temporada, proximitat i ecològic i que damunt està boníssim, que més podem demanar?
Ingredients:
Enciam
Cireres
Meló de Cantaloupe
Ceba tendra
Parmesà
Festucs
Sèsam negre
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé l’enciam i lo tallem a trossos.
Netegem les cireres, les partim per la mitat i traiem lo pinyol.
Tallem lo meló, llevem les llavors i lo tallem a daus.
Netegem la ceba tendra i la tallem a trossets.
Pelem los festucs.
Tallem lo parmesà a tires.
Ho posem tot a un plat ben gran o a un bol, lo que preferiu.
Repartim lo sèsam negre per damunt i a l’hora de servir ho reguem en un bon xorro d’oli d’auliva i salpebrem al gust.
Si voleu vore altres superreceptes del @retointernationalday que han preparat, cliqueu aquí.
I pel blog també podeu trobar:
Una magnífica amanida, les cireres li donen el toc definitiu perque sigui bona, bona NO!, boníííííssima.
ResponEliminaPTNTS
Glòria