Similar a la fritatta, però amb un toquet especiat la recepta que avui portem des de Pèrsia.
Ingredients:
2-3 carabassons
6 ous
1 ceba grossa
1 tros de gingebre
2 dents d’all
1c cúrcuma mòlta
sal
pebre negre
oli d’auliva
Preparació:
Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes.
Pelem la ceba i la tallem al gust.
Pelem los alls i los trinxem.
Posem un bon xorro d’oli a una cassola o paella que pugem posar al forn. Afegim l’all i sofregim. A continuació la ceba i lo gingebre ratllat. Sofregim un parell de minuts i afegim lo carabassó. Saltegem i salpebrem.
Mentrestant batem los ous, salpebrem i hi posem la cúrcuma.
Barregem lo sofregit amb l’ou i ho tornem a posar a la cassola.
Ho coem al forn a 170º fins que veiguem que l’ou estigue ben quallat.
Servim acabat de fer o guardem per a l’endemà fresquet per a la carmanyola, anar de pícnic...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada