12/7/24

Kuku-Kadoo *Pèrsia

 

Similar a la fritatta, però amb un toquet especiat la recepta que avui portem des de Pèrsia.

Ingredients:

2-3 carabassons

6 ous

1 ceba grossa

1 tros de gingebre

2 dents d’all

1c cúrcuma mòlta

sal

pebre negre

oli d’auliva


Preparació:

Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes.

Pelem la ceba i la tallem al gust.

Pelem los alls i los trinxem.

Posem un bon xorro d’oli a una cassola o paella que pugem posar al forn. Afegim l’all i sofregim. A continuació la ceba i lo gingebre ratllat. Sofregim un parell de minuts i afegim lo carabassó. Saltegem i salpebrem.

Mentrestant batem los ous, salpebrem i hi posem la cúrcuma.

Barregem lo sofregit amb l’ou i ho tornem a posar a la cassola.



Ho coem al forn a 170º fins que veiguem que l’ou estigue ben quallat.

Servim acabat de fer o guardem per a l’endemà fresquet per a la carmanyola, anar de pícnic...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada