Ingredients:
1kg farina
80cl llet
vegetal (avena, ametlla, soja..)
50g sucre morè
(+ el que tirarem per damunt)
100ml oli
18g
llevadura
10g sal
Cireres
* Si vos agrada molt dolç podeu augmentar lo sucre, però les cireres i lo sucre del damunt ja ho endolcix.
Preparació:
Posem a la
panificadora la farina, la llevadura, l’oli, lo sucre, la sal i la llet. Fem la
massa.
(Si no teniu
panificadora també ho podeu pastar a mà, és lo mateix)
Mentrestant
rentem les cireres, les tallem per la meitat i los hi traiem lo pinyol.
Precalentem
lo forn a 180º.
Una vegada
feta la massa, separem la meitat per a fer los panets i l’altra meitat la dixem
a la panificadora i la coem allí per obtenir un pa de llet.
Anem fent
boletes de la massa i les posem damunt d’un paper vegetal a una llanda de forn.
Posem les cireres damunt i una mica de sucre. Ho enfornem i coem fins que
veiguem que ha pujat i se comença a dorar.
Traiem l'altre pa de la panificadora.
Dixem gelar
i a disfrutar del temps de cireres!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada