Ingredients:
200g espelta
Bolets variats deshidratats
750ml caldo
verdura
1 ceba
1 dent d'all
Vi blanc
Sal
Oli
Pebre
Parmesà (o
qualsevol altre formatge que vos vingue de gust)
Aufapiga
Preparació:
Posem los bolets en aigua per a
hidratar-los.
També ho fem amb les tomaques
seques.
Pelem, renten i tallem la ceba a
trossets menuts, trinxem la dent d'all i ho posem a sofregir a la cassola de terra en un xorro d’oli. Salem.
Afegim los bolets i les tomaques
al sofregit. A mig coure, afegim un xorret de vi blanc.
Rentem l’espelta i l’afegim al
sofregit.
Saltegem una mica i afegim una tercera part del caldo de verdura.
Anem cuinant i afegint lo caldo a mesura que l’espelta ho demane. Quan casi
estigue feta, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts.
Servim en una mica d’aufapiga i
parmesà a trossets.
M'acabo d'enamorar!! Deliciós deu estar mmmm
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es