6/6/15

Risotto d'espelta en bolets i tomaques seques





Ingredients:

200g espelta

Bolets variats deshidratats


750ml caldo verdura

1 ceba
1 dent d'all
Vi blanc

Sal

Oli

Pebre

Parmesà (o qualsevol altre formatge que vos vingue de gust)

Aufapiga



Preparació:

Posem los bolets en aigua per a hidratar-los.



També ho fem amb les tomaques seques.

Pelem, renten i tallem la ceba a trossets menuts, trinxem la dent d'all i ho posem a sofregir a la cassola de terra en un xorro d’oli. Salem.



Afegim los bolets i les tomaques al sofregit. A mig coure, afegim un xorret de vi blanc.



Rentem l’espelta i l’afegim al sofregit. 



Saltegem una mica i afegim una tercera part del caldo de verdura. Anem cuinant i afegint lo caldo a mesura que l’espelta ho demane. Quan casi estigue feta, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts.



Servim en una mica d’aufapiga i parmesà a trossets.


1 comentari:

  1. M'acabo d'enamorar!! Deliciós deu estar mmmm
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es

    ResponElimina