23/5/15

Carabassó en salsa verda



Ingredients:

Carabassons

Per a la salsa:
40g ametlles o avellanes
40g cacaus
2 dents d’all
Aufapiga
Herbassana
1 trosset gingebre
Pebre
1 llimona
Sal
Oli

Preparació:
Rentem bé los carabassons, los tallem a rodanxes i los fem a la planxa en un xorret d’oli,



Triturem les ametlles, los cacaus, los alls i lo gingebre. Trinxem l’aufapiga i l’herbassana i ho afegim a la barreja. Posem lo suc de la llimona, oli i sal i pebre al gust. Ho remenem bé i servim la salsa per acompanyar lo carabassó.



És un plat que està bo calent com gelat. Així que és ideal per portar a la carmanyola ara! :)


2 comentaris:

  1. M'encanta! La faré quan arribin els carbassons a l'estiu!!
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es

    ResponElimina