Carabassons
Per a la
salsa:
40g ametlles
o avellanes
40g cacaus
2 dents d’all
Aufapiga
Herbassana
1 trosset
gingebre
Pebre
1 llimona
Sal
Oli
Preparació:
Rentem bé
los carabassons, los tallem a rodanxes i los fem a la planxa en un xorret d’oli,
Triturem les
ametlles, los cacaus, los alls i lo gingebre. Trinxem l’aufapiga i l’herbassana
i ho afegim a la barreja. Posem lo suc de la llimona, oli i sal i pebre al gust.
Ho remenem bé i servim la salsa per acompanyar lo carabassó.
És un plat
que està bo calent com gelat. Així que és ideal per portar a la carmanyola ara! :)
quina pinta, aquesta te la copio!!!
ResponEliminaM'encanta! La faré quan arribin els carbassons a l'estiu!!
ResponEliminaAnna
http://amossegadetes.blogspot.com.es