Aquest mes vos porto un llibre que fa temps que tinc, d’aquells que llegia al tren perquè era xicotet i cabia a la butxaca. Uns anys més tard, vos porto una recepta d’un curry ben bona entre les diferents que proposa.
The Vegetarian Pocket Bible. Everything
you need to know about living meat free de Carys Matthews és un llibre
sobre vegetarianisme amb algunes receptes per a fer que segur que vos
agradaran.
Ingredients:
1 ceba
3 dents d’all
1 primentó
roig italià
100g
xampinyons
500g cigrons
cuits
5 tomaques
1 anoll d’espinacs
400ml llet
de coco
Oli de coco
1c curry
1c comí
1c pesteta
en pols
1 pesteta
Sal
Preparació:
Pelem la
ceba i les dents d’all. Trinxem l’all. Tallem a trossets la ceba i ho posem a
una cassola en un xorro d’oli de coco i les espècies. Ho sofregim fins que la
ceba comence a estar doradeta.
Netegem i tallem lo primentó a trossets. L’afegim a la cassola.
Netegem i
tallem los xampinyons a trossos, los afegim a la cassola.
Netegem i
tallem els tomaques a trossos.
Netegem bé
los espinacs.
Afegim a la cassola los cigrons, les tomaques i la mitat dels espinacs. Salem al gust.
Barregem bé.
A continuació afegim la llet de coco i dixem que bullgue uns quinze minuts a foc lent.
Los espinacs
que mos queden los posem ala cassola i remenem bé i si veiem que lo curry sestà
quedant sec, afegim una mica d’aigua. Dixem coure uns 20 minuts.
Apaguem lo foc i servim acompanyat de naan o arròs basmati per a fer un plat ben complet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada