Una recepta senzilla i boníssima.
Ingredients:
1 moniato
cuit al forn
6 ous
1C tahina
1C salsa
ESPICY
Sal
Pebre
Nigella
Primentó picant
Preparació
Bullim los
ous fins que estiguen durs.
Los dixem
gelar i los pelem.
Los tallem
per la mitat i separem les clares del rovell.
Pelem lo
moniato i lo posem a un bol. L’aixafem en la forquilla.
A continuació posem los rovells d’ou, la tahina i salpebrem al gust. Ho aixafem bé en la forquilla fins obtenir uns massa uniforme.
Afegim la salsa ESPICY i ho remenem bé.
Farcim los ous i los servim en una mica de nigella i primentó picant per damunt.
Si no vos agrada lo picant, ho podeu canviar per alguna altra espècie o herbes. Ja me contareu!
Unos huevos rellenos con boniato! Me pareció lo más original y los probaré, seguramente su ligero dulzor me encantará.
ResponEliminaBesos
Un farcit molt original.
ResponEliminaSalut.