12/1/23

Ous farcits de moniato

 


Una recepta senzilla i boníssima.

 

Ingredients:

1 moniato cuit al forn

6 ous

1C tahina

1C salsa ESPICY

Sal

Pebre

Nigella

Primentó picant

 

Preparació

Bullim los ous fins que estiguen durs.

Los dixem gelar i los pelem.

Los tallem per la mitat i separem les clares del rovell.

Pelem lo moniato i lo posem a un bol. L’aixafem en la forquilla.


A continuació posem los rovells d’ou, la tahina i salpebrem al gust. Ho aixafem bé en la forquilla fins obtenir uns massa uniforme.

Afegim la salsa ESPICY i ho remenem bé.

Farcim los ous i los servim en una mica de nigella i primentó picant per damunt.

Si no vos agrada lo picant, ho podeu canviar per alguna altra espècie o herbes. Ja me contareu!

 

2 comentaris:

  1. Unos huevos rellenos con boniato! Me pareció lo más original y los probaré, seguramente su ligero dulzor me encantará.
    Besos

    ResponElimina