Ingredients:
12 saquets
de tofu per a Inari sushi
2 tasses
arròs per a sushi
Gambes (ebi Chilli,
mireu recepta aquí)
1 alvocat
4C panís
cuit
Remenat amb
amazake (mireu recepta aquí)
Sèsam
Sèsam negre
Flocs de
pesteta triturats
1C vinagre d’arròs
1c sucre
Cebollí per decorar
Preparació:
Courem l’arròs
per a sushi després d’haver-lo rentat bé amb lo doble d’aigua.
Mentre se cou l’arròs seguirem les instruccions de l’inari sushi. N’hi ha (com lo que jo he utilitzat) que ja venen marinats amb tamari i mirin llestos per a farcir, només caldrà que talleu per la mitat los saquets. Si no, haureu de seguir les instruccions del fabricant per coure’ls i marinar-los vatros.
Prepararem la recepta de les gambes (o ja la tindreu feta del dia anterior i només caldrà acalantar-les).
Farem lo remenat amb amazake.
Tallarem l’alvocat i lo barrejarem amb lo panís.
Una vegada cuit l’arròs i dixat atemperar, lo barrejarem en lo vinagre
d’arròs, lo sucre i remenarem bé. A continuació li posarem lo sèsam i los flocs
de pesteta.
Barrejarem bé i anirem farcint los saquets al vostre criteri.
Podeu dixar-ne un parell només amb l’arròs. Aquest se servixen en l’obertura
tancada i de cap per avall.
Los altres, los aneu omplint d’arròs fins que quede un centímetre aproximadament i després los farciu de les gambes, l’alvocat i panís o lo
remenat d’amazake.
Servim acabat de fer.
Hi ha milions de combinacions per a farcir los saquets de tofu. Quina és la que més vos agrada?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada