17/1/23

Inari sushi *Japó

 


Ingredients:

12 saquets de tofu per a Inari sushi

2 tasses arròs per a sushi

Gambes (ebi Chilli, mireu recepta aquí)

1 alvocat

4C panís cuit

Remenat amb amazake (mireu recepta aquí)

Sèsam

Sèsam negre

Flocs de pesteta triturats

1C vinagre d’arròs

1c sucre

Cebollí per decorar 

 

Preparació:

Courem l’arròs per a sushi després d’haver-lo rentat bé amb lo doble d’aigua.

Mentre se cou l’arròs seguirem les instruccions de l’inari sushi. N’hi ha (com lo que jo he utilitzat) que ja venen marinats amb tamari i mirin llestos per a farcir, només caldrà que talleu per la mitat los saquets. Si no, haureu de seguir les instruccions del fabricant per coure’ls i marinar-los vatros.



Prepararem la recepta de les gambes (o ja la tindreu feta del dia anterior i només caldrà acalantar-les).

Farem lo remenat amb amazake.

Tallarem l’alvocat i lo barrejarem amb lo panís.

Una vegada cuit l’arròs i dixat atemperar, lo barrejarem en lo vinagre d’arròs, lo sucre i remenarem bé. A continuació li posarem lo sèsam i los flocs de pesteta.

Barrejarem bé i anirem farcint los saquets al vostre criteri.

Podeu dixar-ne un parell només amb l’arròs. Aquest se servixen en l’obertura tancada i de cap per avall.

Los altres, los aneu omplint d’arròs fins que quede un centímetre aproximadament i després los farciu de les gambes, l’alvocat i panís o lo remenat d’amazake.


Servim acabat de fer. 

Hi ha milions de combinacions per a farcir los saquets de tofu. Quina és la que més vos agrada?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada