Una recepta senzilla d’acompanyament o sopar ràpid.
Ingredients:
1 bròquil
gros o 2 menuts
2 dents d’all
4C sèsam
Oli d’auliva
Pebre negre
Parmesà ratllat (si voleu fer la versió vegana, utilitzeu llevadura nutricional)
Preparació:
Netegem lo bròquil, desfem les flors i lo coem al vapor. Jo ho he fet
a la vaporera XL de la Magimix Cook Expert programant: COCCIÓN/ VAPORERA XL.
Lo tronc lo guardeu per a fer una crema, posar-lo a les llegums a trossets, per a fer un sofregit... és la part que conté més calci, així que no lo tireu!
Pelem i trinxem les dents d’all i les posem a la paella en un xorro per a sofregir. Afegim també lo sèsam i ho dorem.
Quan lo bròquil estigue cuit, lo saltegem a la paella un minut per a que s’impregne bé de l’oli, l’all i lo sèsam. A continuació ho posem a una safata i li repartim per sobre parmesà al gust.
Servim acabat de fer i gaudiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada