22/1/23

Bròquil en parmesà

 


Una recepta senzilla d’acompanyament o sopar ràpid.

Ingredients:

1 bròquil gros o 2 menuts

2 dents d’all

4C sèsam

Oli d’auliva

Pebre negre

Parmesà ratllat (si voleu fer la versió vegana, utilitzeu llevadura nutricional)

 

Preparació:

Netegem lo bròquil, desfem les flors i lo coem al vapor. Jo ho he fet a la vaporera XL de la Magimix Cook Expert programant: COCCIÓN/ VAPORERA XL.



Lo tronc lo guardeu per a fer una crema, posar-lo a les llegums a trossets, per a fer un sofregit... és la part que conté més calci, així que no lo tireu!

Pelem i trinxem les dents d’all i les posem a la paella en un xorro per a sofregir. Afegim també lo sèsam i ho dorem.

Quan lo bròquil estigue cuit, lo saltegem a la paella un minut per a que s’impregne bé de l’oli, l’all i lo sèsam. A continuació ho posem a una safata i li repartim per sobre parmesà al gust. 

Servim acabat de fer i gaudiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada