Lo llibre
que vos porto aquest mes té un ingredient estrella: la coliflor. Crucífera de
temporada que a vegades costa de minjar... així que avui aquí teniu una recepta
que fins i tot podeu preparar en los més menuts de casa de lo fàcil que és.
Un bagels a
mode de panet que podeu farcir de lo que més vos agrade i que són sense gluten.
Lo llibre:
Cali’flour Kitchen de Amy Lacey.
Ingredients:
(per a 12
bagels)
1 coliflor
mitjaneta (uns 700g)
2 ous
¼ tassa
farina d’ametlla (jo ho he fet amb farina de cigrons)
¼ tassa
farina de tapioca
½ c all en
pols
Sal
Per a la barreja de llavors:
2c llavors e
ruella
2c sèsam
1c all en
pols
Sal en flocs
Preparació:
Netegem la
col i la posem al processador d’aliments.
Amb la Magimix
Cook Expert ho posarem a la cuba grossa 1 minut.
Ho posem a
un bol i ho barregem bé amb la resta d’ingredients fins obtenir una massa.
Fem boletes
i les anem posant damunt un paper vegetal a la landa de forn. En lo dit, los hi
fem un forat al centre per tal de donar-los la forma de bagel.
Escampar per
sobre la barreja de llavors i coem al forn a 200º uns 30 minuts fins que queden
ben doradets (ja sabeu que to depèn del forn de cadascú).
Dixem gelar
i podem farcir d’allò que més vos agrade per a sopar, berenar, esmorzar, mig
matí...
La proposta d'avui és: paté d'azukis i tomaques seques, barreja de brots tendres i pastanaga.
Si ne feu
més, aguanten bé a la nevera uns 5 dies com a màxim. I segons el llibre els
podem congelar i mantenir vora un mes al congelador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada