7/3/20

Un llibre, una recepta (27). Everything bagels




Lo llibre que vos porto aquest mes té un ingredient estrella: la coliflor. Crucífera de temporada que a vegades costa de minjar... així que avui aquí teniu una recepta que fins i tot podeu preparar en los més menuts de casa de lo fàcil que és.
Un bagels a mode de panet que podeu farcir de lo que més vos agrade i que són sense gluten.
Lo llibre: Cali’flour Kitchen de Amy Lacey.



Ingredients:
(per a 12 bagels)
1 coliflor mitjaneta (uns 700g)
2 ous
¼ tassa farina d’ametlla (jo ho he fet amb farina de cigrons)
¼ tassa farina de tapioca
½ c all en pols
Sal
Per a la barreja de llavors:
2c llavors e ruella
2c sèsam
1c all en pols
Sal en flocs

Preparació:
Netegem la col i la posem al processador d’aliments.
Amb la Magimix Cook Expert ho posarem a la cuba grossa 1 minut.



Ho posem a un bol i ho barregem bé amb la resta d’ingredients fins obtenir una massa.



Fem boletes i les anem posant damunt un paper vegetal a la landa de forn. En lo dit, los hi fem un forat al centre per tal de donar-los la forma de bagel.


Escampar per sobre la barreja de llavors i coem al forn a 200º uns 30 minuts fins que queden ben doradets (ja sabeu que to depèn del forn de cadascú).



Dixem gelar i podem farcir d’allò que més vos agrade per a sopar, berenar, esmorzar, mig matí...
La proposta d'avui és: paté d'azukis i tomaques seques, barreja de brots tendres i pastanaga.


Si ne feu més, aguanten bé a la nevera uns 5 dies com a màxim. I segons el llibre els podem congelar i mantenir vora un mes al congelador.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada