12/3/20

Calamars amb arròs de coliflor




Ingredients:
Per als calamars:
8 calamars
2 carxofes
2 pastanagues
1 primento roig
1 ceba
¼ got de conyac
2 gots d’aigua
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre

Per a l’arròs de coliflor:
1 coliflor
1C comí
1 dent d’all
Sal
Oli d’auliva


Preparació:
Netegem bé los calamars si los tallem a tires.
Pelem les carxofes i les tallem a trossos.
Pelem i netegem la ceba, les pastanagues i lo primentó i ho tallem a daus xicotets.
Posem un bon xorro d’oli a la cassola de terra i afegim la ceba. Sofregim una mica i quan comence a estar transparent afegim lo primentó, les pastanagues i les carxofes. Salpebrem. Coem durant uns 5-7 minuts.


Afegim los calamars, saltegem ua mica i tirem lo conyac. Ara podeu flamejar o bé dixar reduir i que s’evapore.


A continuació afegim l’aigua i dixem que vaigue fent xup-xup a foc lent durant uns 30 minuts.


Netegem la coliflor, tallem les flors i la triturem al processador d’aliments.
Si teniu Magimix CookExpert utilitzarem lo recipient gros i programarem ROBOT 40-50s.



A una pella posarem un xorret d’oli, trinxarem l’all i l’afegirem. També lo comí. Quan veiguem que lo comí comence a saltar i l’all dorar-se, afegirem lo fals arròs de coliflor. Saltejarem un parell de minuts.


Servim lo plat amb un fons d’arròs de coliflor i los calamars per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada