Ingredients:
Per als
calamars:
8 calamars
2 carxofes
2
pastanagues
1 primento
roig
1 ceba
¼ got de
conyac
2 gots d’aigua
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Per a l’arròs
de coliflor:
1 coliflor
1C comí
1 dent d’all
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
los calamars si los tallem a tires.
Pelem les
carxofes i les tallem a trossos.
Pelem i netegem
la ceba, les pastanagues i lo primentó i ho tallem a daus xicotets.
Posem un bon
xorro d’oli a la cassola de terra i afegim la ceba. Sofregim una mica i quan
comence a estar transparent afegim lo primentó, les pastanagues i les carxofes.
Salpebrem. Coem durant uns 5-7 minuts.
Afegim los
calamars, saltegem ua mica i tirem lo conyac. Ara podeu flamejar o bé dixar
reduir i que s’evapore.
A
continuació afegim l’aigua i dixem que vaigue fent xup-xup a foc lent durant
uns 30 minuts.
Netegem la coliflor,
tallem les flors i la triturem al processador d’aliments.
Si teniu Magimix
CookExpert utilitzarem lo recipient gros i programarem ROBOT 40-50s.
A una pella
posarem un xorret d’oli, trinxarem l’all i l’afegirem. També lo comí. Quan
veiguem que lo comí comence a saltar i l’all dorar-se, afegirem lo fals arròs
de coliflor. Saltejarem un parell de minuts.
Servim lo
plat amb un fons d’arròs de coliflor i los calamars per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada