Avui vos
porto una recepta de pasta de temporada i cuinada d’una manera que natros no
estem acostumats. A casa ens ha sorprès i està molt bona.
L’he treta
del llibre “La cuchara de plata”, un clàssic indispensable si vos agrada la
cuina italiana.
Ingredients:
350g
espaguetis integrals
2 pataques
50g de
bajoques redones
Per al
pesto:
25 fulles grans
d’aufapiga
2 dents d’all
5c oli d’auliva
25g de
pecorino ratllat (com que no ne tenia, he posat més parmesà)
25g de
parmesà ratllat
Preparació:
Fem lo pesto
tot triturant l’aufapiga, l’all i l’oli. Després afegim lo formatge i tornem a
triturar.
Pelem,
rentem i tallem a bastonets les pataques.
Tallem a
trossets les bajoques i les rentem bé també.
Posem una
olla al foc en aigua i la fem bullir. Afegim les pataques, les bajoques si los
espaguetis tot junt.
Ho coem i
quan estiguin al dente ho traiem del foc i escorrem.
Ho barregem
tot en lo peto i servim.
Buon apetito!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada