Lo Celler Ronadelles amb D.O. Montsant oferix un pack de
visita, cata i dinar en un dels seus restaurants. Natros vam fer lo pack i vam
poder gaudir d’un fantàstic dinar al seu nou restaurant Quatre Molins.
Segur que tots coneixeu lo celler per lo seu vi més famós,
Cap de Ruc. Però en aquesta ocasió no parlarem d’ell. Com que ja lo podem
trobar ben prop de casa, millor descobrir coses noves.
Ens vam trobar al restaurant La Serra i allí mos van oferir
un vi de cirera, un cupatge que fan amb vermut blanc. Diferent i bo.
Vam començar la visita a les seus vinyes i després vam anar
al mateix poble a vore algunes de les cases on tenen en barrica algun dels seus
vins.
A continuació vam fer lo tast de dos dels seus vins.
I ens van ensenyar altres productes que fan, com una tirada
d’ampolles amb D.O. Priorat per la qual a la seva enòloga aquest any li han
donat el premi a la millor dona enòloga al Japó.
En acabar ens vam dirigir al restaurant Quatre Molins. Un
restaurant nou (no té ni un any), acollidor i amb poques taules. Ens van
explicar que prioritzen la qualitat a la quantitat.
Lo menú que entra al pack consisteix en escollir un primer
plat, uns segon i un postre. Tot això maridat amb los seus vins i cava.
Per començar ens van posa un altre cop l’aperitiu de cirera
i ens van traure un entrants: truita japonesa amb maionesa de wasabi, un voulavent
de cranc, una cullereta de musclo i gamba escabetxats i una sopa de tomaca amb
encenalls de pernil cruixent.
Per anar fent boca ens vam demanar: foie, síndria i festucs.
I l’hortet, un cruixent de verdures al dente i aulivada.
De segon vam escollir un peix i un plat de carn.
Un abadejo a baixa temperatura amb llit d’espinacs, panses i
pinyons. La textura del peix perfecta.
I lo porcellet, desmollat, en lo seu cruixent, reducció i
arròs de bolets. Jo no lo vaig provar, però en sé d’un que fa felicitar al
cuiner per aquest plat...
I per acabar vam fer un comiat dolç.
La febre groga. Una mousse de mango amb trossets de mango i
pinya i cruixent.
I el Circ Cric Cítric. Una llimona cuita a baixa temperatura
farcida de crema de llimona i brioix. La pell fantàstica.
I després teniu la opció de triar cafès i té e la seva carta
que et trauen acompanyat d’uns petits fours. I lo seu vi dolç que està molt bo
també.
En conjunt un dia redó i 100%recomanable. Si hi aneu ja m’ho
contareu!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada