Ingredients:
2l caldo de
peix
1 polp (d’1kg
aprox.)
12 o 16
crancs
300g arròs
1 ceba
2 tomaques
1 dent d’all
½ primentó
roig
½ primentó
verd
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Pelem i
trinxem la ceba i la dent d’all. Posem un xoro d’oli a la cassola i ho
sofregim.
Pelem la
tomaca i la tallem a daus. Rentem i tallem los primentons a daus. Ho afegim al
sofregit. Salpebrem.
Tallem els
potes dels crancs (a mi personalment m’agrada tallar-les perquè després no m’agrada
trobar-les soltes entre l’arròs, així que si no vos molesta podeu obviar aquest
pas). Afegim los crancs al sofregit.
Acalentem lo
caldo de peix en una altra olla.
Tirem l’arròs
al sofregit i salem una mica (tot depenent de lo salat que hagueu fet lo caldo). Saltegem.
Espantem lo
polp a la cassola del caldo de peix i lo tallem a trossets.
Afegim lo
polp a l’arròs i remenem bé.
Afegim lo
caldo de peix a l’arròs i dixem coure a foc mitjà fina que l’arròs estigue fet.
Ha de quedar melós i l’arròs no s’ha de beure tot lo caldo, si això passés,
tireu-hi una mica més de caldo o en lo seu defecte aigua ans de que s’acabe de
coure l’arròs.
Serviu i
disfruteu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada