29/6/17

Hummus de tomaques seques



Avui vos porto una recepta de hummus que personalment la trobo espectacular. Si la proveu de fer ja me contareu la vostra experiència.


Ingredients:
400g cigrons cuits
3 alls
1c tahina
¼ llimona
Sal
Comí
Oli d’auliva
Sèsam negre
Pipes de carabassa

Preparació:
Pelem los alls i los saltegem en un xorret d’oli en los cigrons.
Ho posem al got de la trituradora en les tomaques seques, la tahina, lo suc de la llimona escorreguda, sal, comí i oli d’auliva al gust i ho triturem tot. Corregim de sal i espècies i servim en lo sèsam negre i les pipes de carbassa per damunt.


Ho podeu acompanyar de pa de pita, pastanaga, api, palets de pa, torrades... o qualsevol cosa que vos agrade.

I aquí altres hummus que podeu trobar al blog:

1 comentari:

  1. Rep les meves felicitacions Cristina, aquest humus de tomates secs, m'ha robat l'ànima, compro ingredients i aquesta setmana el faig, t'explicaré, Moltes gràcies.

    ResponElimina