Avui vos
porto una recepta de hummus que personalment la trobo espectacular. Si la
proveu de fer ja me contareu la vostra experiència.
Ingredients:
400g cigrons
cuits
3 alls
1c tahina
¼ llimona
Sal
Comí
Oli d’auliva
Sèsam negre
Pipes de carabassa
Preparació:
Pelem los
alls i los saltegem en un xorret d’oli en los cigrons.
Ho posem al
got de la trituradora en les tomaques seques, la tahina, lo suc de la llimona
escorreguda, sal, comí i oli d’auliva al gust i ho triturem tot. Corregim de
sal i espècies i servim en lo sèsam negre i les pipes de carbassa per damunt.
Ho podeu acompanyar
de pa de pita, pastanaga, api, palets de pa, torrades... o qualsevol cosa que
vos agrade.
I aquí
altres hummus que podeu trobar al blog:
Rep les meves felicitacions Cristina, aquest humus de tomates secs, m'ha robat l'ànima, compro ingredients i aquesta setmana el faig, t'explicaré, Moltes gràcies.
ResponElimina