Ingredients:
1 carabassó
gros (o 2 de menuts)
3 ous
40g panela
100g
xocolata Creo a la tassa
3 cullerades
d’oli
3 cullerades
d’aigua
75g farina d’espelta
integral
1 cullerada
de llevadura
Preparació:
Rentem lo
carabassó i lo ratllem. Lo dixem escórrer bé en pes al damunt per a traure l’excés
d’aigua.
Barregem lo
carabassó en los rovells de l’ou i la panela. Remenem bé.
Afegim la
farina, la llevadura l’oli i l’aigua.
També la xocolata (ne guardem una mica
per a tirar-ho al damunt). personalment aquesta xocolata m'agrada molt i d'aquesta forma en que ve presentada trobo que per als postres li va molt bé. A l'hivern la podeu aprofitar per a fer-vos una bona tassa de xocolata calenta.
Muntem les
clares a punt de neu. Ho barregem tot.
Ho posem a
un motlle en paper vegetal i tirem al resta de xocolata per damunt.
Ho coem al
forn a 180º uns 30-40 minuts.
Dixem gelar
i a gaudir!
Aviam si m'atreveixo a engegar el forn, aquesta la probaré amb farina d'arros. Gràcies!
ResponElimina