4/7/17

Coc de carabassó i xocolata Creo



 

Ingredients:
1 carabassó gros (o 2 de menuts)
3 ous
40g panela
100g xocolata Creo a la tassa
3 cullerades d’oli
3 cullerades d’aigua
75g farina d’espelta integral
1 cullerada de llevadura


Preparació:
Rentem lo carabassó i lo ratllem. Lo dixem escórrer bé en pes al damunt per a traure l’excés d’aigua.


Barregem lo carabassó en los rovells de l’ou i la panela. Remenem bé.

 
Afegim la farina, la llevadura l’oli i l’aigua. 


També la xocolata (ne guardem una mica per a tirar-ho al damunt). personalment aquesta xocolata m'agrada molt i d'aquesta forma en que ve presentada trobo que per als postres li va molt bé. A l'hivern la podeu aprofitar per a fer-vos una bona tassa de xocolata calenta.


Muntem les clares a punt de neu. Ho barregem tot.


Ho posem a un motlle en paper vegetal i tirem al resta de xocolata per damunt.



Ho coem al forn a 180º uns 30-40 minuts.
Dixem gelar i a gaudir!



1 comentari:

  1. Aviam si m'atreveixo a engegar el forn, aquesta la probaré amb farina d'arros. Gràcies!

    ResponElimina