Aquest mes vos porto un llibre de receptes veganes que vos sonarà perquè ja fa un temps vos vaig presentar lo seu segon llibre: “But My Family Would Never Eat Vegan!” i que podeu vore cliclant aquí. Avui lo primer llibre: “But I Could never Go vegan!” de Kristy Turner. Ambdós són llibres molt pràctics i carregats de receptes delicioses que agraden a tothom.
I aquí teniu la recepta que he preparat per aprofitar los espàrrecs de
marge que hem collit aquesta primavera. Si la proveu de fer ja m’ho explicareu,
perquè a natros mos ha agradat d’allò més!
Ingredients:
1 massa vegana (en lo meu cas, també sense gluten)
1 bon manoll d’espàrrecs de marge (o verds comprats)
1 all porro
50g tomaques seques
200g tofu
250ml llet d’avena
¾ tassa farina de cigrons
¼ tassa llevadura nutricional
1C suc llimona
1c all en pols
¾ c llavors mostassa
½ c ceba en pols
¼ c cúrcuma
¼ c pebre negre
Timó fresc
Oli d’auliva
Sal
Preparació:
Precalentem lo forn a 200º.
Netegem bé los espàrrecs i los tallem a trossets. Jo he reservat uns pocs per a decorar la quiche.
Els espàrrecs sencers los he escaldat i després els he posat en aigua en gel.
La resta, els he escaldat.
Escorrem bé lo tofu tot aixafant-lo a un colador per a que pergue l’excès d’aigua.
Netegem i tallem lo porro a trossets. Posem un xorro d’oli a la paella
i lo saltegem uns 2 minuts. Afegim los espàrrecs i lo timó i saltegem uns 5
minuts.
Tallem les tomaques seques a trossets. Les afegim i remenem bé. Apaguem lo foc i reservem.
Posem al processador de la Magimix Cook Expert (o al que tingueu) a la cuba gran lo tofu, la llet d’avena, la farina de cigrons, la llevadura nutricional, lo suc de llimona, l’all en pols, la mostassa, la ceba en pols, la cúrcuma, lo pebre i sal al gust. Triturem durant 1 minut.
Barregem lo que hem triturat en lo saltejat d’espàrrecs.
Posem la massa a una safata folrada amb lo paper vegetal i a dintre hi aboquem la barreja.
Decorem en los espàrrecs i coem al forn uns 25-30 minuts.
Acabada de fer està bona, però si la dixem reposar per l’endemà, encara ho està més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada