12/6/22

Carabassons en gambes i feta al forn amb llit d’arròs

 


 

Una recepta senzilla per a posar al forn i aprofitar per fer altres cosses mentrestant.

Ingredients:

300g arròs integral

2 tomaques

4 dents d’all

4 carabassons

250g gambes pelades

200g formatge feta

700ml caldo vegetal (també podeu utilitzar caldo de peix, com preferiu)

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Netegem bé los carabassons i los tallem a trossos. Los abuidem i posem la polpa a un bol.


Netegem les tomaques i les tallem a daus.

Tallem lo formatge a daus.

Posem a una llanda de forn l’arròs, en les tomaques i los alls. Salpebrem i li tirem un xorro d’oli d’auliva.

Barregem a un bol les gambes, la polpa del carabassó i lo formatge feta (reservem uns quants daus de formatge per a decorar). Salpebrem i li tirem un xorret d’oli d’auliva.

Farcim los carabassons i los posem damunt del llit d’arròs. Damunt dels carabassons, acabem de posar los daus d feta que havíem reservat.

Posem la llanda al forn i hi aboquem amb compte lo caldo.

Coem fins que l’arròs estigue cuit.

Servim acabat de fer o ens l’emportem amb la carmanyola a la feina.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada