Una recepta senzilla per a posar al forn i aprofitar per fer altres cosses mentrestant.
Ingredients:
300g arròs
integral
2 tomaques
4 dents d’all
4
carabassons
250g gambes
pelades
200g
formatge feta
700ml caldo
vegetal (també podeu utilitzar caldo de peix, com preferiu)
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Netegem bé
los carabassons i los tallem a trossos. Los abuidem i posem la polpa a un bol.
Netegem les tomaques i les tallem a daus.
Tallem lo
formatge a daus.
Posem a una llanda de forn l’arròs, en les tomaques i los alls. Salpebrem i li tirem un xorro d’oli d’auliva.
Barregem a
un bol les gambes, la polpa del carabassó i lo formatge feta (reservem uns
quants daus de formatge per a decorar). Salpebrem i li tirem un xorret d’oli d’auliva.
Farcim los carabassons i los posem damunt del llit d’arròs. Damunt dels carabassons, acabem de posar los daus d feta que havíem reservat.
Posem la
llanda al forn i hi aboquem amb compte lo caldo.
Coem fins
que l’arròs estigue cuit.
Servim acabat de fer o ens l’emportem amb la carmanyola a la feina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada