Aquest mes amb Cooking the Chef mos hem posat a cuinar amb les germanes Azcaray i lo seu llibre “El Amparo”. Receptes d’Euskadi que segur que agraden a tota la família.
He triat cuinar aquests ous perquè no els havia provat mai i a casa ens han agradat molt, un plat per a repetir, així que si vos animeu a cuinar-lo, ja me contareu.
La versió
que vos porto és sense làctics ni gluten, més avall, teniu la recepta original.
Ingredients:
1 massa de
pasta fullada sense làctics ni gluten
4 ous
2 rovells d’ou
dur
500ml llet
avena
4C midó de
panís
500g
espinacs
250g
sofregit tomaca casolà
Sal
Oli
Pebre negre
Nou moscada
Llevadura nutricional
Preparació:
Fem la beixamel amb lo midó de panís, la llet d’avena, nou moscada i sal.
Separem la mitat de la beixamel i la triturem amb los dos rovells d’ou dur.
Netegem i
escaldem los espinacs. Després los triturem.
Escalfem los
ous amb compte de no se trenquen.
Preparem les
cassoletes tot tallant la massa amb la seva forma i cobrint-les.
Les coem a
170º al forn uns 10 minuts. Podem posar alguna llegum per a fer pes i que s’unfle
la pasta fullada. No apaguem lo forn perquè després les haurem de tornar a
posar i així ja estarà calent.
Posem l’ou al mig, lo salpebrem i lo cobrim amb la beixamel blanca, la beixamel groga, la salsa de tomaca i los espinacs.
Posem una mica de llevadura nutricional pel damunt i coem al forn fins que estigue doradet.
Servim acabat de fer.
Si voleu
vore més receptes d’altres bloggers, visiteu Cooking The Chef.
Aquí teniu
la recepta original:
I si teniu
curiositat per vore totes les receptes, teniu l’enllaç del llibre a la
Mediateca Gastronòmica.
Que buenos que tienen que estar estos huevos, curiosa receta. Me encanta. Besitos.
ResponEliminaEstupenda receta, me encanta el colorido y que sea sin gluten y sin lactosa, me la guardo para hacerla pronto.
ResponEliminaFelicidades por el reto.
Besos.
Un plato bonissim
ResponEliminaSalut
Tens uns plats bpnissim.
ResponEliminaEt seguixo, si vols, pots venir a visitar el meu bloc.
Una abraçada
Mai havia sentit a parlar d'aquesta recepta. Sempre s'aprèn! Són molt bonics!
ResponEliminaMolt bona pinta aquesta versió de la recepta!
ResponEliminaaquesta la vaig estar a punt de fer abans de veure els ous mornay, han de estar boníssims també i molt macus amb tant de color!
ResponEliminapetonets
Esto tiene que estar buenisimo!!
ResponEliminaNo los he probado nunca así, los voy a hacer este finde.
Besos
Nieves
De lo más original y muy vistosa esta receta. A mi también me apetecía hacer algo de huevos. Muchas gracias.
ResponElimina