3/6/22

Arròs de polp i gambes

 



Un arrosset en tot pelat ràpid i bo.

Ingredients:

300g arròs

2-3 potes de polp grosses

300g gambes pelades

6 dents d’all

½ primentó roig

700ml caldo de peix

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Posem un bon xorro d’oli a la paella i saltegem les dents d’all.

Netegem lo primentó i lo tallem a daus xicotets. L’afegim a la apella i sofregim.

Mentrestant tallem a rodanxes les potes de polp.

Afegim lo polp i les gambes al sofregit i saltegem una mica.


Tirem l’arròs i lo sofregim un parell de minuts. Salem al gust tenint en compte lo caldo de peix que haurem fet i la sal que porte.

Afegim lo caldo de peix i coem.

Quan l’arròs estigue casi fet, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts i ja podrem gaudir d’un bon arrosset mariner.


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada