Un arrosset en tot pelat ràpid i bo.
Ingredients:
300g arròs
2-3 potes de
polp grosses
300g gambes
pelades
6 dents d’all
½ primentó
roig
700ml caldo
de peix
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Posem un bon
xorro d’oli a la paella i saltegem les dents d’all.
Netegem lo
primentó i lo tallem a daus xicotets. L’afegim a la apella i sofregim.
Mentrestant tallem
a rodanxes les potes de polp.
Afegim lo
polp i les gambes al sofregit i saltegem una mica.
Tirem l’arròs i lo sofregim un parell de minuts. Salem al gust tenint en compte lo caldo de peix que haurem fet i la sal que porte.
Afegim lo caldo de peix i coem.
Quan l’arròs estigue casi fet, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts i ja podrem gaudir d’un bon arrosset mariner.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada