Ingredients:
250g
sedanini de pèsols
2
carabassons
4 tomaques
seques
½ c timó sec
½ c romer
sec
½ c orenga
sec
1c
peperoncino (pesteta)
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Coem los sedanini segons instruccions el fabricant. Personalment la
pasta m’agrada “al dente”, així que ajusteu cocció a les vostres preferències.
En aquest cas, com que era dinar de carmanyola, sempre dixo la pasta un pelet
més crua per a que l’endemà estigue encara bona i no passada.
Tallem les tomaques seques a trossets ben menuts.
A una paella posem un bon xorro d’oli i afegim les espècies i herbes. També
les tomaques seques. A foc baix, les saltegem per a que solten bé l’aroma a l’oli.
Netegem i tallem a daus xicotets los carabassons.
Afegim lo carabassó a la paella.
Saltegem un moment i coem al gust.
Escorrem la pasta i l’afegim a la paella, saltegem i salpebrem al gust.
Ho servim per a menjar o ho posem a la carmanyola per a emportar a la feina.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada