29/5/22

Sedanini de pèsols en carabassó

 

 

Ingredients:

250g sedanini de pèsols

2 carabassons

4 tomaques seques

½ c timó sec

½ c romer sec

½ c orenga sec

1c peperoncino (pesteta)

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Coem los sedanini segons instruccions el fabricant. Personalment la pasta m’agrada “al dente”, així que ajusteu cocció a les vostres preferències. En aquest cas, com que era dinar de carmanyola, sempre dixo la pasta un pelet més crua per a que l’endemà estigue encara bona i no passada.


Tallem les tomaques seques a trossets ben menuts.

A una paella posem un bon xorro d’oli i afegim les espècies i herbes. També les tomaques seques. A foc baix, les saltegem per a que solten bé l’aroma a l’oli.

Netegem i tallem a daus xicotets los carabassons.

Afegim lo carabassó a la paella.

Saltegem un moment i coem al gust.

Escorrem la pasta i l’afegim a la paella, saltegem i salpebrem al gust.

Ho servim per a menjar o ho posem a la carmanyola per a emportar a la feina.

Bon profit!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada