24/5/22

Pa d’espelta integral amb massa mare

 


Ingredients:

500g farina d’espelta integral (més una mica més per a treballar-ho)

2C massa mare (de la mateixa farina d’espelta integral)

300ml aigua (a temperatura ambient, si fa fred, tèbia)

Sal

 

Preparació:

Barregem tots los ingredients fins que ens quede una massa moldejable i la dixem reposar tapada amb un drap a un lloc que estigue calentet durant un parell d’hores.

Massa mare desprès de 4 dies.

Li donem la forma desitjada al pa, lo col·loquem a la llanda de forn amb paper o bé una mica de farina per a que no s’enganxe i ho tornem a tapar amb el drap. Dixem reposar una hora.

Precalentem lo forn a 200º i després enfornem lo pa. Lo courem uns 30-40 minuts (depenent del vostre forn) fisn que veiguem que estigue fet (crosta cruixent interior cuit).

Traurem lo pa del forn i lo dixarem gelar.

Una vegada gelat ja podreu tastar-lo.

 

És millor dixar gelar lo pa del tot per a poder tallar los bé. Aquest pa l’he tallat per la mitat, una mos la minjarem durant la setmana i l’altra la tallo ben fineta per a congelar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada