Ingredients:
500g farina d’espelta integral (més una mica més per a
treballar-ho)
2C massa mare (de la mateixa farina d’espelta integral)
300ml aigua (a temperatura ambient, si fa fred, tèbia)
Sal
Preparació:
Barregem tots los ingredients fins que ens quede una massa
moldejable i la dixem reposar tapada amb un drap a un lloc que estigue calentet
durant un parell d’hores.
Massa mare desprès de 4 dies. |
Li donem la forma desitjada al pa, lo col·loquem a la llanda de forn amb paper o bé una mica de farina per a que no s’enganxe i ho tornem a tapar amb el drap. Dixem reposar una hora.
Precalentem lo forn a 200º i després enfornem lo pa. Lo courem uns 30-40 minuts (depenent del vostre forn) fisn que veiguem que estigue fet (crosta cruixent interior cuit).
Traurem lo pa del forn i lo dixarem gelar.
Una vegada gelat ja podreu tastar-lo.
És millor dixar gelar lo pa del tot per a poder tallar los bé. Aquest pa l’he tallat per la mitat, una mos la minjarem durant la setmana i l’altra la tallo ben fineta per a congelar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada