Avui verdureta a l’estil Tikka Masala.
Ingredients:
½ coliflor
grossa
1 primentó
roig
1 primentó
verd
125g iogurt
de coco
250ml tomaca
en conserva
250ml caldo
vegetal
125ml llet
de coco
1 ceba
1 dent d’all
1 tros de
gingebre
1C oli de
coco
1c coriandre
mòlt
1c comí mòlt
1c pesteta
molta
1c garam
masala
½ c canyella
mòlta
½ c cúrcuma
mòlta
Cilantre fresc
Preparació:
Pelem la ceba i la tallem a daus.
Pelem la dent d’all i la trinxem. També ho farem en lo gingebre.
Triturarem la tomaca en conserva.
Netejarem los primentons i los tallarem a tiretes.
Netejarem la coliflor i desfarem les seues flors.
A una cassola posarem l’oli de coco i saltejarem la ceba, lo gingebre i
la dent d’all.
A continuació posarem les espècies i remenarem sense parar per a que no
se cremen i solten lo seu aroma.
Afegim lo iogurt de coco i remenem bé i tot seguit afegim la tomaca, la llet de coco i lo caldo de verdura. Remenarem bé i dixarem bullir i reduir uns 10 minuts.
Afegirem la coliflor i los primentons i ho barrejarem bé. Courem uns 10-15 minuts .
Mentrestant podeu coure una mica d’arròs basmati aromatitzat amb
cardamom per acompanyar.
Servirem amb l’arròs i una mica de cilantre fresc per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada