17/5/22

Curry de coliflor i primentó *Índia


Avui verdureta a l’estil Tikka Masala.

 

Ingredients:

½ coliflor grossa

1 primentó roig

1 primentó verd

125g iogurt de coco

250ml tomaca en conserva

250ml caldo vegetal

125ml llet de coco

1 ceba

1 dent d’all

1 tros de gingebre

1C oli de coco

1c coriandre mòlt

1c comí mòlt

1c pesteta molta

1c garam masala

½ c canyella mòlta

½ c cúrcuma mòlta

Cilantre fresc

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a daus.

Pelem la dent d’all i la trinxem. També ho farem en lo gingebre.

Triturarem la tomaca en conserva.

Netejarem los primentons i los tallarem a tiretes.

Netejarem la coliflor i desfarem les seues flors.

A una cassola posarem l’oli de coco i saltejarem la ceba, lo gingebre i la dent d’all.

A continuació posarem les espècies i remenarem sense parar per a que no se cremen i solten lo seu aroma.


Afegim lo iogurt de coco i remenem bé i tot seguit afegim la tomaca, la llet de coco i lo caldo de verdura. Remenarem bé i dixarem bullir i reduir uns 10 minuts.

Afegirem la coliflor i los primentons i ho barrejarem bé. Courem uns 10-15 minuts .

Mentrestant podeu coure una mica d’arròs basmati aromatitzat amb cardamom per acompanyar.

Servirem amb l’arròs i una mica de cilantre fresc per damunt.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada