5/6/22

Ous arlequí

 


Aquest mes amb Cooking the Chef mos hem posat a cuinar amb les germanes Azcaray i lo seu llibre “El Amparo”. Receptes d’Euskadi que segur que agraden a tota la família.

He triat cuinar aquests ous perquè no els havia provat mai i a casa ens han agradat molt, un plat per a repetir, així que si vos animeu a cuinar-lo, ja me contareu.

La versió que vos porto és sense làctics ni gluten, més avall, teniu la recepta original.

Ingredients:

1 massa de pasta fullada sense làctics ni gluten

4 ous

2 rovells d’ou dur

500ml llet avena

4C midó de panís

500g espinacs

250g sofregit tomaca casolà

Sal

Oli

Pebre negre

Nou moscada

Llevadura nutricional

 

Preparació:

Fem la beixamel amb lo midó de panís, la llet d’avena, nou moscada i sal.


Separem la mitat de la beixamel i la triturem amb los dos rovells d’ou dur.

Netegem i escaldem los espinacs. Després los triturem.

Escalfem los ous amb compte de no se trenquen.

Preparem les cassoletes tot tallant la massa amb la seva forma i cobrint-les.

Les coem a 170º al forn uns 10 minuts. Podem posar alguna llegum per a fer pes i que s’unfle la pasta fullada. No apaguem lo forn perquè després les haurem de tornar a posar i així ja estarà calent.

Posem l’ou al mig, lo salpebrem i lo cobrim amb la beixamel blanca, la beixamel groga, la salsa de tomaca i los espinacs.

Posem una mica de llevadura nutricional pel damunt i coem al forn fins que estigue doradet.

Servim acabat de fer.



 

Si voleu vore més receptes d’altres bloggers, visiteu Cooking The Chef.

 

Aquí teniu la recepta original:

 


I si teniu curiositat per vore totes les receptes, teniu l’enllaç del llibre a la Mediateca Gastronòmica.

 

9 comentaris:

  1. Que buenos que tienen que estar estos huevos, curiosa receta. Me encanta. Besitos.

    ResponElimina
  2. Estupenda receta, me encanta el colorido y que sea sin gluten y sin lactosa, me la guardo para hacerla pronto.
    Felicidades por el reto.
    Besos.

    ResponElimina
  3. Tens uns plats bpnissim.
    Et seguixo, si vols, pots venir a visitar el meu bloc.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Mai havia sentit a parlar d'aquesta recepta. Sempre s'aprèn! Són molt bonics!

    ResponElimina
  5. Molt bona pinta aquesta versió de la recepta!

    ResponElimina
  6. aquesta la vaig estar a punt de fer abans de veure els ous mornay, han de estar boníssims també i molt macus amb tant de color!
    petonets

    ResponElimina
  7. Esto tiene que estar buenisimo!!
    No los he probado nunca así, los voy a hacer este finde.
    Besos
    Nieves

    ResponElimina
  8. De lo más original y muy vistosa esta receta. A mi también me apetecía hacer algo de huevos. Muchas gracias.

    ResponElimina