7/5/19

Un llibre, una recepta (17). Guarnició de papaia i pesteta



Lo llibre que vos porto aquest mes és: Salsas, aliños y otras idees para aderezar sus platos de Elsa Petersen-Schepelern. Carregat d’idees i propostes per acompanyar los vostres plats.


He escollit aquesta guarnició de pesteta i papaia pel seu toc picant i refrescant a la vegada. A més, la papaia és una de les poques fruites que és fabulosa per a acompanyar los plats perquè mos ajuda a digerir gràcies a la papaïna.

Però abans anem a vore que mos han preparat:

Imma ha fet Carabassons i romer amb oli al primentó. Un plat que tant calent com fesquet ha d'estar boníssim!


Estela també s'ha animat amb la mateixa recepta! Ha utilitzat diferents verdures i les ha acompanyades d'una hamburguesa de cavalla.


I la recepta d'avui:

Ingredients:
1 primentó roig
1 primentó groc
½ papaia
Pesteta al gust
Sal
Suc de 2 llimes
Cilantre fresc
Pebre

Preparació:
Rentem bé los primentons i los tallem a trossets xicotets, igual que la pesteta. Ho posem a un bol.


Pelem i tallem la papaia a daus. L’afegim al bol.


Trinxem lo cilantre i l’afegim. Salpebrem i escorrem lo suc de dues llimes.


Barregem bé i ja podem servir per acompanyar qualsevol plat que vos vingue de gust.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada