He escollit aquesta guarnició de pesteta i papaia pel seu toc picant i
refrescant a la vegada. A més, la papaia és una de les poques fruites que és
fabulosa per a acompanyar los plats perquè mos ajuda a digerir gràcies a la
papaïna.
Però abans anem a vore que mos han preparat:
Imma ha fet Carabassons i romer amb oli al primentó. Un plat que tant calent com fesquet ha d'estar boníssim!
Però abans anem a vore que mos han preparat:
Imma ha fet Carabassons i romer amb oli al primentó. Un plat que tant calent com fesquet ha d'estar boníssim!
Estela també s'ha animat amb la mateixa recepta! Ha utilitzat diferents verdures i les ha acompanyades d'una hamburguesa de cavalla.
I la recepta d'avui:
I la recepta d'avui:
Ingredients:
1 primentó roig
1 primentó groc
½ papaia
Pesteta al gust
Sal
Suc de 2 llimes
Cilantre fresc
Pebre
Preparació:
Rentem bé los primentons i los tallem a trossets xicotets, igual que
la pesteta. Ho posem a un bol.
Pelem i tallem la papaia a daus. L’afegim al bol.
Trinxem lo cilantre i l’afegim. Salpebrem i escorrem lo suc de dues
llimes.
Barregem bé i ja podem servir per acompanyar qualsevol plat que vos
vingue de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada