12/5/19

Espaguetis de pesteta amb asbargínyia i ou


Una recepta senzilla i completa.


Ingredients:
(per persona)
½ asbargínyia
80g espaguetis de pesteta
1 ou
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Orenga
Romer

Preparació:
Netegem i tallem l’asbargínyia a daus.
La posem a una safata de forn. Salpebrem, afegim orenga i romer al gust i un xorret d’oli per damunt. Ho coem al forn a 170º fins que l’asbargínyia estigue cuita.


Coem los espaguetis en aigua bullin i quan estiguen “al dente” los escorrem bé i posem a un plat.
Bullim l’ou. Pelem i tallem a daus.
Servim los espaguetis amb l’asbargínyia i l’ou al damunt. Una mica d’orenga i un xorret d’oli d’auliva.


Bon profit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada