16/5/19

Quiche de kale i tomaques



Una quiche ràpida per a quan anem justets de temps.
Ingredients:
1 massa de pizza (o de quiche o la que trobeu a la botiga més propera)
1 manoll de kale
1 dent d’all
8-10 tomaques tipus cherry o una miqueta més grans
200ml crema vegetal
4 ous
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre

Preparació:
Netegem bé la kale i li traiem les tiges deixant nomes les fulles que farem a trossets.
Pelem i trinxem la dent d’all.
Posem un xorret d’oli a la paella i saltegem l’all amb la kale.


Precalentem lo forn a 170º.
Batem los ous amb la crema vegetal. 


Salpebrem al gust i afegim lo saltejat. Ho barregem bé.
Estenem la massa al motlle i aboquem la barreja.
Netegem les tomaques i les tallem per la meitat. Les posem per damunt.


Posem la quiche al forn i coem fins que l’ou estigue quallat i les vores de la massa doradetes.
Servim acabada de fer o guardem per a l’endemà i consumir fresqueta acompanyada d’amanida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada