Avui tornem
a la Índia (ja sabeu que sóc fan incondicional d’aquest país) amb la proposta
de Cooking the Chef. La recepta que vos porto és de la cuinera Asma Khan. Una
recepta senzilleta per a que tothom pugue fer a casa amb més o menys picant, al
vostre gust.
Ingredients:
400g de
carabassó
½ c cúrcuma
en pols
½ c nigela
2 pestetes
seques
Sal
Oli vegetal
(auliva, coco...)
Preparació:
Rentem i
tallem lo carabassó a daus.
A un wok
fiquem l’oli, les pestetes partides per la meitat i les llavors de nigela.
Seguidament
afegim lo carabassó.
Saltegem i
afegim la cúrcuma i la sal.
Saltegem 2 o
3 minuts més. Lo carabassó ha de quedar cruixent.
Podem servir
acompanyat d’arròs o per acompanyar qualsevol altre plat que vos vingue de
gust.
Ah! Fresquet
també està molt bo!
Vaig doptar entre aquesta recepta i la que he fet. El perquè, els ingredients.... No els vaig trobar per aquí.... Te que estar boníssima!!!!
ResponElimina¡Qué buenísimos estos calabacines! y qué sencillos. Me chifla tu elección. Besos.
ResponEliminaEsta receta, podría hacerme perder mi habitual manía al calabacín, jajaja .. me gusta una elección sencilla, pero sabrosa y con ese toque un poco picantón. Gracias por participar.
ResponEliminaBona tria. Recepta senzilla però segur que molt bona pel poder de saber barrejar les espècies. Petons.
ResponEliminaUna manera estupenda de menjar verdures disfrutant, amb aquestes espècies!! m'encanta!
ResponEliminapetonets
Muy buena pinta y sobre todo sano. Me encanta la verdura hecha de diferentes maneras y esta con ese poco de picante me encantaría.
ResponEliminaBesos
Sano, sano, que buena guarnición!
ResponEliminaBesos
Nieves
Más vale tarde que nunca... Aquí estoy para decirte que a sencilla no gana nadie a tu receta! Y no necesita más! Que rico!
ResponElimina