I aquest mes
tornem al repte CRI. Un plaer poder gaudir i descobrir noves receptes que mos
proposa El cajón desastre de Maggie.
Avui vos
porto un polpets típics de la regió de Liguria que es mengen freds i que jo he acompanyat
d’unes pataquetes al forn.
Ingredienti:
600g di
moscardini
2 cipolle
1 dl di
aceto (jo he utilitzat de maçana)
1 foglia di
alloro
Alcuna foglie
di salvia
1 spicchio
di aglio
40g di olio
Sale
Per a les
pataques:
6 pataques
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Aufapiga seca
Salvia seca
Peperonccino
All sec
Preparació:
Netegem bé
los polpets.
Lo posem a
una olla amb una ceba tallada en quatre trossos, 2 cullerades de vinagre i una
mica de sal. Ho coem durant 30 minuts.
Mentrestant,
tallem l’altra ceba ben fina i la coem a foc lent a una paella amb l’oli, la sàlvia
i el llorer.
Quan estigue ben caramel·litzada ho banyem amb el vinagre i traiem
del foc.
Rentem i
tallem les pataques al gust. Les posem a una safata amb un bon xorro d’oli, sal
i les espècies. Barregem bé i coem al forn a 170º fins que les pataques
estiguen fetes (lo temps dependrà de lo grosses que les hagueu tallat).
Escorrem bé
lo polp i lo barregem amb la ceba. Dixem gelar i ja podrem servir acompanyat de
les pataques, una bona llesca de pa o allò que més vos agrade.
Te han quedado estupendos y recojo tu idea de tomarlos con el vermut jejejejeje. Gracias por participar!!!
ResponEliminaQue encebolladitos se ven, uumm que ricos nos han salido!!
ResponEliminaBesos
Nieves