3/5/19

Moscardini in scabecio *Itàlia



I aquest mes tornem al repte CRI. Un plaer poder gaudir i descobrir noves receptes que mos proposa El cajón desastre de Maggie.


Avui vos porto un polpets típics de la regió de Liguria que es mengen freds i que jo he acompanyat d’unes pataquetes al forn.

Ingredienti:
600g di moscardini
2 cipolle
1 dl di aceto (jo he utilitzat de maçana)
1 foglia di alloro
Alcuna foglie di salvia
1 spicchio di aglio
40g di olio
Sale
Per a les pataques:
6 pataques
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Aufapiga seca
Salvia seca
Peperonccino
All sec

Preparació:
Netegem bé los polpets.
Lo posem a una olla amb una ceba tallada en quatre trossos, 2 cullerades de vinagre i una mica de sal. Ho coem durant 30 minuts.


Mentrestant, tallem l’altra ceba ben fina i la coem a foc lent a una paella amb l’oli, la sàlvia i el llorer. 


Quan estigue ben caramel·litzada ho banyem amb el vinagre i traiem del foc.


Rentem i tallem les pataques al gust. Les posem a una safata amb un bon xorro d’oli, sal i les espècies. Barregem bé i coem al forn a 170º fins que les pataques estiguen fetes (lo temps dependrà de lo grosses que les hagueu tallat).



Escorrem bé lo polp i lo barregem amb la ceba. Dixem gelar i ja podrem servir acompanyat de les pataques, una bona llesca de pa o allò que més vos agrade.






2 comentaris:

  1. Te han quedado estupendos y recojo tu idea de tomarlos con el vermut jejejejeje. Gracias por participar!!!

    ResponElimina
  2. Que encebolladitos se ven, uumm que ricos nos han salido!!
    Besos
    Nieves

    ResponElimina