Aquest mes vos porto un llibre que recomano si sou d’aquelles persones que no sabeu com cuinar lo tofu o bé vos agradaria provar de fer tofu a casa. Tofu y soja de Hu Shai Bei ens fa una introducció a la soja i al tofu i després ens explica una receptes delicioses.
Helena ha preparat Tofu a la vasca. Mireu quin plat! Segur que vos agafen ganes de minar-ne...mmm!
Jo avui he
escollit unes hamburgueses vegetals. M’agrada preparar-les a casa i inventar-me
les meues receptes. D’aquesta, segur que en trec inspiració per a preparar-ne d’altres.
Ingredients:
220g tofu
ferm
120g fajol
cuit
50 anacards
1 dent d’all
Julivert
Sal
Pebre negre
1C primentó picant
2C tamari
Oli d’auliva
Preparació:
Escorrem bé
lo tofu i en una forquilla lo desfem a un bol.
Triturem los anacards i los afegim al bol.
Pelem la dent d’all i la trinxem en lo julivert. Ho afegim al bol en lo fajol, lo primentó picant i lo tamari. Salpebrem. Barregem bé i dixem reposar 10 minuts.
Donem la forma desitjada a les hamburgueses.
Si les hem de consumir les fregim durant-les amb oli a la paella. He de dir que se desfan una mica i que al forn quedem més compactes, però no tant cruixents.
Si no les
heu de consumir totes, les podeu congelar abans d ela seua cocció separades per
paperets.
Les podeu servir acompanyades d’allò que més vos agrade o fer-vos un bon entrepà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada