7/12/22

Un llibre, una recepta (60). Hamburgueses vegetals

 


Aquest mes vos porto un llibre que recomano si sou d’aquelles persones que no sabeu com cuinar lo tofu o bé vos agradaria provar de fer tofu a casa. Tofu y soja de Hu Shai Bei ens fa una introducció a la soja i al tofu i després ens explica una receptes delicioses.

Helena ha preparat Tofu a la vasca. Mireu quin plat! Segur que vos agafen ganes de minar-ne...mmm!


Jo avui he escollit unes hamburgueses vegetals. M’agrada preparar-les a casa i inventar-me les meues receptes. D’aquesta, segur que en trec inspiració per a preparar-ne d’altres.

 

Ingredients:

220g tofu ferm

120g fajol cuit

50 anacards

1 dent d’all

Julivert

Sal

Pebre negre

1C primentó picant

2C tamari

Oli d’auliva

 

Preparació:

Escorrem bé lo tofu i en una forquilla lo desfem a un bol.


Triturem los anacards i los afegim al bol.

Pelem la dent d’all i la trinxem en lo julivert. Ho afegim al bol en lo fajol, lo primentó picant i lo tamari. Salpebrem. Barregem bé i dixem reposar 10 minuts.

Donem la forma desitjada a les hamburgueses.

Si les hem de consumir les fregim durant-les amb oli a la paella. He de dir que se desfan una mica i que al forn quedem més compactes, però no tant cruixents.

Si no les heu de consumir totes, les podeu congelar abans d ela seua cocció separades per paperets.

Les podeu servir acompanyades d’allò que més vos agrade o fer-vos un bon entrepà.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada