Una recepta perfecta per esmorzar i carregar-se d’energia.
Si vos interessa aquesta filosofia de vida i alimentació, visiteu l’apartat Mediatecagastronòmica, on trobareu altres llibres relacionats amb la Macrobiòtica.
Ingredients:
1C oli de sèsam
1 ceba
menuda
1 pastanaga
menuda
100g
xampinyons
400g tofu
1C tamari
½ C cúrcuma
Preparació:
Pelem i
ratllem la ceba i la pastanaga.
Netegem los
xampinyons i los tallem a làmines.
A una paella
posem l’oli de sèsam i saltegem la ceba i la pastanaga un parell de minuts.
Afegim los xampinyons i saltegem un parell de minuts més.
Desfem lo tofu en les mans a la paella. Condimentem amb lo tamari i la cúrcuma i remenem bé uns 3-4 minuts per a que tot quede ben integrat.
Servim acabat
de fer.
Si ho acompanyeu (com indica a la recepta del llibre) amb un tros de pa i mostassa, una combinació perfecta.
I vatros, sou més d’esmorzar dolç o salat?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada