18/1/14

Remenat de tofu i pastanaga



Avui vos presento una recepta que me va agradar de la pàgina web de la Mireia Gimeno (http://www.mireiagimeno.com). És facil de fer, bona i una altra manera de minjar tofu per a aquells que lo troben insípid.



Ingredients:


250g tofu

2 pastanagues

1 ceba tendra

1 tira d’alga kombu

Aufapiga

Salsa de soja

Cúrcuma

Oli

Sal



Preparació:


Posem a coure la peça de tofu en una mica d’aigua, salsa de soja i una tira d’alga kombu uns 15minuts.



Mentrestant pelem, rentem  i tallem la ceba i la posem a sofregir. Pelem les pastanagues i les tallem en forma de flor (a l’estil japonès) i l’afegim al sofregit. Salpebrem.




Traiem lo tofu i lo dixem escórrer. A continuació lo xafem en una forquilla i l’afegim al sofregit. 



Especiem al gust en l’aufapiga i la cúrcuma, remenem bé i servim.


4 comentaris:

  1. A mi el tofu no m'agrada massa, però així, com ens el presentes, amb la ceba, la pastanaga i les espècies, segur que està molt i molt bo! Petons!

    ResponElimina
  2. amb la Bradford vaig aprendre a fer una quiche de tofu requetebona!!!! a veure si puc penjar-la, que la vaig fer per nadal. Boníssim, nena, boníssim!!!! I si t'agrada, pots posar la meitat de tofu normal i la meitat de tofu fumat, no?
    La aufapiga què és???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja estic esperant que poses la quiche! No n'he provat de fer mai amb tofu. Per al remenat pots posar el tofu que vulgues, i segur que lo fumat li dóna un toquet ben bo.
      L'aufapiga és l'alfàbrega. Aquí al poble li diem així. A l'apartat de dalt hi ha unea pestanya "glossari" on intento posar totes les paraules que la gent me pregunta.

      Elimina
    2. moltíssimes gràcies Cristina!!! de aprenc molt :)

      Elimina