2 talls d’abadejo dessalat
300g bledes
6 llangostins
1 dent d’all
1 tomaca
750ml caldo de peix
200g arròs Montsià
Sal
Oli
Cúrcuma
Preparació:
Posem un xorro d’oli a la paella i sofregim los llangostins.
Quan estiguen cuits los traiem i reservem.
Trinxem l’all i l’afegim a l’oli on hem fregit los
llangostins. Pelem la tomaca, la tallem a trossets i l’afegim al sofregit.
Dorem una miqueta.
Rentem les bledes i les tallem a trossets menuts. Tallem l’abadejo
a daus.
Afegim l’abadejo al sofregit de tomaca i all. Cuinem una
mica i després afegim les bledes. Remenem bé i dixem coure.
Afegim l’arròs, salem i lo dorem una mica.
Tirem lo caldo de peix i la cúrcuma i dixem que se cogue l’arròs.
Quan estigue casi al punt, apaguem lo foc, fiquem los llangostins al damunt,
tapem i que s’acabe de fer l’arròs. Uns 5 minuts.
Servim i bon profit!
Un gran arròs i una gran presentació! Petons!
ResponElimina