11/1/14

Arròs en bledes i abadejo




Ingredients:


2 talls d’abadejo dessalat

300g bledes

6 llangostins

1 dent d’all

1 tomaca

750ml caldo de peix

200g arròs Montsià

Sal

Oli

Cúrcuma



Preparació:


Posem un xorro d’oli a la paella i sofregim los llangostins. Quan estiguen cuits los traiem i reservem.


Trinxem l’all i l’afegim a l’oli on hem fregit los llangostins. Pelem la tomaca, la tallem a trossets i l’afegim al sofregit. Dorem una miqueta.



Rentem les bledes i les tallem a trossets menuts. Tallem l’abadejo a daus.

Afegim l’abadejo al sofregit de tomaca i all. Cuinem una mica i després afegim les bledes. Remenem bé i dixem coure. 



Afegim l’arròs, salem i lo dorem una mica. 



Tirem lo caldo de peix i la cúrcuma i dixem que se cogue l’arròs.


Quan estigue casi al punt, apaguem lo foc, fiquem los llangostins al damunt, tapem i que s’acabe de fer l’arròs. Uns 5 minuts.



Servim i bon profit!


1 comentari: