10 galetes tipus Maria (però si són galetes integrals també queda bo)
100g avellanes
250g de crema de xocolata (Nutella, Nocilla...la que vos agrade)
Coco ratllat
Oli
Necessitarem motlles de
paper per a bombons.
Preparació:
Triturem les galetes
maria i les avellanes.
Ho barregem bé en la crema de cacao desfeta al bany Maria (a l'estiu potser no caldrà, però ara a l'hivern si volem que tingue una bona consistència per a poder-ho barrejar bé ho haurem de fer)i ho dixem reposar un ratet
a la nevera per a que s’andurixque la massa.
Ho traiem de la nevera i
comencem a fer boletes tot untant-mos les mans d’oli per a que no se’ns anganxe
la massa. Una vegada feta la boleta, ho arrebossem en coco i anem ficant als
motlles.
Si és estiu, millor
conservar-ho a la nevera.
Si vos agrada lo dolç, no podreu parar de minjar-ne!
Em sembla que amb tota aquesta caixa no en tindria prou per mi sola! Quin pecat!
ResponElimina