200g farina integral
10g llevadura
20cl d’aigua
Tomaca triturada
Formatge parmesà
Formatge gorgonzola
Formatge brie
Aulives verdes sense
pinyol
Bròquil
1 ceba tendra
3 fulles d’aufapiga
Sal
Preparació:
Barregem bé i fem una
massa amb la farina integral, la llevadura, l’aigua i la sal al gust. Quan
tinguem la massa feta la dixem reposar una mitja hora. Després agafem lo corró
i l’estenem bé damunt d’un paper de forn.
Posem la tomaca
triturada al gust, la ceba tallada a rodanxes, los formatges a trossets, les
aulives a rodanxes, lo bròquil a trossets i posem les fulles d’aufapiga al
damunt. Personalment m’agrada coure-les a la pizza, però també se poden posar
una vegada la pizza cuita, al vostre gust.
Coem la pizza al forn
màxim uns 8-10 minuts i ja la podrem minjar.
Que bona! No n'he fet mai d'intregal de pizza. M'ho apunto!!
ResponEliminaJo tampoc n'he fet mai amb base integral, però estic segura que està ben bona! i més amb aquests ingredients, de verduretes m'encanten!
ResponEliminaMassa integral...qué interessant...li diré a en Marc que és l'encarregat de fer la massa de la pizza a casa! Encara que no la faci gaaaaaire sovint! Petons!
ResponElimina