7/7/25

Un llibre, una recepta (89). Aigua de maçana

 

Tinc la sort de tenir amigues que viatges i sempre pensem que un llibre carregat de receptes típiques del país pot ser un bon regal. I bé que l’encerten!

 


Avui una recepta ben fresqueta per als dies de calor des de Perú del llibre: Las 100 mejores recetas de la cocina peruana de Thales Alvarado Gallarday.

 

Ingredients:

1kg de maçanes

1l i ½ d’aigua

1 tros de canyella

Sucre (jo no n’he posat)

Gel

 

Preparació:

Pelem les maçanes i les tallem a quarts. Traiem les llavors.

Les posem a una olla en lo tros de canyella i ho bullim durant 20 minuts.

Traiem lo tros de canyella i ho triturem bé.

Ho dixem gelar i servim en gel ben fresquet.

Al ser natural i no portar res, a la nevera us aguantarà sense problemes un parell de dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada