7/8/23

Un llibre, una recepta (67). Bajoques a la italiana

 


Avui vos porto un d’aquells milions de llibres que una se llegeix quan està embarassada però aquest és d’aquells que pot aprofitar-ne les receptes per a tota la família: Menjar bé quan s’està esperant de Heidi Murkoff.

La recepta és ben senzilla i ràpida per a fer, per exemple, per a sopar.

 

Ingredients:

500g bajoques

1 tassa de tomaca en conserva triturada

Orenga sec

2C parmesà

Pesteta

Oli d’auliva

 

Preparació:

Coem les bajoques al vapor.

Mentrestant preparem la salsa. Saltegem la pesteta un momentet en l’oli. Afegim la tomaca i una mica d’orenga i dixem que la salsa se reduixque una mica.

Afegim les bajoques, remenem bé i dixem coure 1 minutet.



A continuació hi posem lo parmesà i remenem bé.


Servim en un polsim més d’orenga per damunt.

Bon profit!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada