Ingredients:
200g tofu
ferm
2C tamari
3C oli de
sèsam
1c salsa
picant
2C midó de
panís
Brots tendres
1 taronja
Pipes de
carabassa
Llavors de
nigella
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Tallem lo
tofu a daus i l’escorrem bé.
A un bol
posem lo tamari, l’oli de sèsam, la salsa picant i lo midó de panís. Barregem bé.
Afegim lo tofu, remenem amb compte per a que quede tot ben impregnat i després lo col·loquem a una llanda de forn coberta amb paper vegetal.
Ho enfornem i coem fins que estigue doradet.
Preparem los
brots tendre si los posem als plats.
Pelem i
tallem la taronja a trossets. Ho repartim per damunt, afegim lo tofu i les
pipes i llavors.
Servim en un bon xorret d’oli.
Aquest tofu també queda molt bé per acompanyar les cremes de verdures i llegums. Tan gelades o calentes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada