5/8/23

Amanida de tofu cruixent

 


Ingredients:

200g tofu ferm

2C tamari

3C oli de sèsam

1c salsa picant

2C midó de panís

Brots tendres

1 taronja

Pipes de carabassa

Llavors de nigella

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Tallem lo tofu a daus i l’escorrem bé.

A un bol posem lo tamari, l’oli de sèsam, la salsa picant i lo midó de panís. Barregem bé.


Afegim lo tofu, remenem amb compte per a que quede tot ben impregnat i després lo col·loquem a una llanda de forn coberta amb paper vegetal.

Ho enfornem i coem fins que estigue doradet.

Preparem los brots tendre si los posem als plats.

Pelem i tallem la taronja a trossets. Ho repartim per damunt, afegim lo tofu i les pipes i llavors.

Servim en un bon xorret d’oli.

Aquest tofu també queda molt bé per acompanyar les cremes de verdures i llegums. Tan gelades o calentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada